Elevator - Thomas wolters
Thomas Wolters
Director - Elevator
Thomas Wolters
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?

Introducing... Wesley!

12 januari 2023

Wie ben je?

Een creatief persoon die graag op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat meerdere elementen mij bezig houden (kunst, marketing, muziek, sociaal leven, persoonlijke projecten), dit doe ik voornamelijk zodat ik inspiratie uit meerdere bronnen kan halen en dat kan toepassen op de benodigde activiteiten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat men een open discussie kan voeren, we hoeven niet altijd het met elkaar eens te zijn, als er maar met een open gedachte naar elkaar geluisterd en gesproken kan worden.

Hoewel sociaal vaardig vind ik het heerlijk om alleen te zijn en rustig na te kunnen denken over bepaalde situaties of ideeën. 

Wat is je geheime talent/skill?

Ikea meubelen binnen een schappelijke tijd in elkaar zetten zonder handleiding

Van welke tech trend wordt jij enthousiast?

‘AI-as-a-service’

Hoewel ik sterk van mening ben dat mensen een sterk breincapaciteit hebben om meerdere losse elementen met elkaar te kunnen verbinden, vind ik de opkomst van AI en dan voornamelijk AI binnen marketing, een interessant onderwerp. Momenteel zijn er al veel verschillende programma’s aanwezig die de hedendaagse digital marketeer het leven al een stuk makkelijker maakt. Deze programma’s bestaan niet al jaren, maar zijn meer een opkomst van de laatste 12 maanden. Daarom ben ik erg benieuwd wat de aankomende jaren ons gaat brengen.  

Waar kijk je het meest naar uit de komende jaren?

Als nieuwkomer in de bureauwereld kijk ik er vooral naar uit om alle kneepjes van het vak te leren binnen het team van Elevator. Kennis verbreding op zowel professioneel als persoonlijk vlak zal de aankomende jaren een grote rol spelen. Op professioneel vlak ben ik erg gedreven om als Digital marketeer aan de slag te gaan en mijn horizon te verbreden, de mogelijkheden zijn immens en ik kijk er naar uit om dit allemaal te mogen ontdekken. 

Op persoonlijk vlak ben ik bezig om een aantal kunst composities, iets wat ik graag in mijn vrije tijd doe, te mogen bewerkstelligen. Enkele werken kosten meerdere maanden aan planning en uitwerking, daarom kijk ik er erg naar uit om sommige werken te kunnen afronden. Daarnaast lees ik graag over onderwerpen die mij op dat moment functie en toezichten bieden. Ik kijk er naar uit om dit de aankomende jaren te mogen voortzetten. 

Wat is je favoriete smaak ijs?

Cheesecake. Meer een soort jeugdsentiment..

Lees meer..