Elevator - Thomas wolters
Thomas Wolters
Director - Elevator
Thomas Wolters
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?

Nieuwe collega: maak kennis met Rik Groenland

9 februari 2023

Wie ben je?

Meteen een aardig existentiële vraag. Dat is denk ik altijd in beweging. Op dit moment ben ik (hopelijk) een inspirerende en ondersteunende vader, partner, broer en zoon. Ik vind het leuk om met menselijk gedrag bezig te zijn. Daarnaast sla ik graag het vak marketing zo plat mogelijk, altijd in dienst van de job-to-be-done voor de consument.

Wat is je geheime talent/skill?

Ik heb thuis eens een donkere kamer opgezet om analoge fotografie van A tot Z uit te spelen. Het blijft een magisch moment om in die rode gloed een goed gelukte foto op te zien doemen uit een stuk lichtgevoelig papier.

Van welke tech trend word jij enthousiast?

Quantum computers. Het zal nog wel even duren voordat er stabiele varianten zijn die goed gebruikt kunnen worden. Zodra we zover zijn staan we aan het begin van een technologische revolutie die zijn weerga niet kent.


Waar kijk je het meest naar uit de komende jaren?

Klinkt cliché, maar dat is toch echt het zien opgroeien van m’n eerste kind Benja.

Wat is jouw coronahobby geworden?

Ik pakte terug op een paar hobby’s van tijdens m’n middelbare school: Warhammer en Magic the Gathering. Nerd alert, ja inderdaad. Ik merkte dat ik wat aan m’n schermtijd wilde doen. En wat is er beter dan je scheel staren op een miniatuur zo groot als je duim met een kwast in de hand?

Wat is je favoriete smaak ijs?

Cassis sorbetijs. Hebben ze lang niet overal, maar is direct de keuze als een ijssalon het heeft.

Lees meer..